Tulevat 4H-yritysvalmennukset 2021

 

4H-yritysvalmennuksia järjestetään jokaisen hankkeessa mukana olevan 4H-yhdistyksen alueella ja niihin voivat osallistua kaikki alueen yrittäjyydestä kiinnostuneet 13-28 -vuotiaat nuoret. Valmennuksien kesto vaihtelee, mutta jokaisesta valmennuksesta saa valmiudet 4H-yrityksen perustamiseen. Moniosaisissa valmennuksista syvennytään tarkemmin nuorten yritysideoihin ja käydään läpi koko prosessi yrityksen perustamiseen asti. 

 

 


 


4H-yritysvalmennus helmikuu 2021

 

Tervetuloa mukaan vuoden 2021 ensimmäiseen 4H-yritysvalmennukseen. Tämä valmennus on 2-osainen ja osallistuja saa valmiudet 4H-yrityksen perustamiseen. Tässä valmennuksessa käydään läpi 4H-yrittäjyyteen liittyvää teoriaa ja annetaan ohjeet kuinka 4H-yritys perustetaan. Valmennuksen jälkeen nuori on yhteydessä oman kotipaikkansa 4H-yhdistykseen ja käy läpi yritysideaansa ja perustamislomakkeita oman alueen toiminnanjohtajan kanssa.

Valmennus on suunnattu Kangasalan, Oriveden ja Ylöjärven alueille, mutta kaikki Business Lab Tampereen seudun alueen nuoret ovat tervetulleita mukaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

4H-yritysvalmennus maaliskuu 2021

 

Tervetuloa mukaan 4H-yritysvalmennukseen. Tämä valmennus on 4-osainen ja osallistuja saa valmiudet 4H-yrityksen perustamiseen. Tässä valmennuksessa käydään läpi 4H-yrittäjyyteen liittyvää teoriaa ja käydään läpi nuorten yritysideoita. Tavoitteena valmis tai lähes valmis 4H-yritys.

Valmennus on suunnattu Pirkkalan, lempäälän, Vesilahden ja Nokian alueille, mutta kaikki Business Lab Tampereen seudun alueen nuoret ovat tervetulleita mukaan

 

 

 


 


Ilmoittaudu valmennukseen täyttämällä tämä lomake tai lähettämällä sähköpostia osoitteseen niina.perkio@4h.fi

HUOM! Muistathan kertoa mihin valmennusryhmään osallistut.

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.