Tulevat 

4H-yrityskoulutukset 

4H-yritysvalmennuksia järjestetään jokaisen Business Labissa mukana olevan 4H-yhdistyksen alueella ja niihin voivat osallistua kaikki alueen yrittäjyydestä kiinnostuneet 13-28 -vuotiaat nuoret. 

Valmennuksien kesto vaihtelee, mutta jokaisesta valmennuksesta saa valmiudet 4H-yrityksen perustamiseen. Moniosaisissa valmennuksista syvennytään tarkemmin nuorten yritysideoihin ja käydään läpi laajemmin prosessia 4H-yrityksen perustamista.

Osallistuminen valmennukseen on maksutonta, eikä se edellytä 4H-yrityksen perustamista.

Valmennuksessa käytetään 4H-yritys nuorentyökirjaa apuna, jonka saat pdf-muodossa sähköpostiisi ennen valmennuksen alkua. Hyödynnämme myös paljon 4H-akatemia sivustoa valmennuksessa.

Huomioithan sen, että valmennuksessa annettu tieto on yleispätevää ja on asioita jotka nuoren täytyy selvittää itse. Esimerkiksi hygieniapassin tai elintarvikehuoneistoluvan tarpeellisuus määräytyy kunnan voimassa olevien ohjeiden mukaan. Kaikilla kunnilla ei myöskään ole samanlaista kulttuuria 4H-yrittäjien tukemiseen, joten voi olla niin, että yksi kunta tarjoaa apurahan tai tilan 4H-yritykselle ja toinen ei. Toki pyrimme auttamaan asioiden selvittämisessä, mutta joissakin asioissa saat ajantasaisen vastauksen suoraan kunnan viranomaiselta.

Katso 4H-yrittäjän kriteerit täältä.

Valmennuksen jälkeen voit osallistua esimerkiksi Paperit hommat kuntoon -iltaan, jossa saat apua perustamiseen liittyvissä asioissa. 

->kts. ajankohtaista /tapahtumat⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ osio.

Voit ilmoittautua 4H-yritysvalmennukseen täyttämällä tämän lomakkeen tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen niina.perkio@4h.fi

HUOM! muista mainita mihin valmennusryhmään osallistut.

Valmennukseen osallistuminen on maksutonta eikä edellytä 4H-yrityksen perustamista.