Tulevat 4H-yritysvalmennukset 

4H-yritysvalmennuksia järjestetään jokaisen Business Labissa mukana olevan 4H-yhdistyksen alueella ja niihin voivat osallistua kaikki alueen yrittäjyydestä kiinnostuneet 13-28 -vuotiaat nuoret. Valmennuksien kesto vaihtelee, mutta jokaisesta valmennuksesta saa valmiudet 4H-yrityksen perustamiseen. Moniosaisissa valmennuksista syvennytään tarkemmin nuorten yritysideoihin ja käydään läpi laajemmin prosessia 4H-yrityksen perustamista.

Osallistuminen valmennukseen on maksutonta, eikä se edellytä 4H-yrityksen perustamista.

Valmennuksessa käytetään 4H-yritys nuorentyökirjaa apuna, jonka saat pdf-muodossa sähköpostiisi ennen valmennuksen alkua. Hyödynnämme myös paljon 4H-akatemia sivustoa valmennuksessa.

Huomioithan sen, että valmennuksessa annettu tieto on yleispätevää ja on asioita jotka nuoren täytyy selvittää itse. Esimerkiksi hygieniapassin tai elintarvikehuoneistoluvan tarpeellisuus määräytyy kunnan voimassa olevien ohjeiden mukaan. Kaikilla kunnilla ei myöskään ole samanlaista kulttuuria 4H-yrittäjien tukemiseen, joten voi olla niin, että yksi kunta tarjoaa apurahan tai tilan 4H-yritykselle ja toinen ei. Toki pyrimme auttamaan asioiden selvittämisessä, mutta joissakin asioissa saat ajantasaisen vastauksen suoraan kunnan viranomaiselta.

Katso 4H-yrittäjän kriteerit täältä.

 4H-yritysvalmennus (Teams)

Valmennus järjestetään etänä Teamsin kautta. Osallistuja saa valmiudet 4H-yrityksen perustamiseen. Valmennuksessa käydään läpi 4H-yrittäjyyteen liittyvää teoriaa ja annetaan ohjeet kuinka 4H-yritys perustetaan. Valmennuksen jälkeen nuori on yhteydessä oman kotipaikkansa 4H-yhdistykseen ja käy läpi yritysideaansa ja perustamisen yksityiskohtia oman alueensa toiminnanjohtajan kanssa.

Mahdollista on myös sopia henkilökohtainen lisä valmennuskerta, jossa käydään läpi juuri sinun yritysideaasi.

Valmennus on voi olla suunnattu jollekin alueille, mutta kaikki Business Lab Tampereen seudun alueen nuoret ovat tervetulleita mukaan.

Osallistuja saa todistuksen hyväksytysti suoritetusta valmennuksesta kun

  • On ollut aktiivisesti mukana valmennus kerroilla
  • kurssilla annetut tehtävät on palautettuna

Väliin jäänyt valmennuskerta on mahdollista korvata osallistumalla toisen valmennusryhmän vastaavaan kertaan.


Tuunaa sun kesäduuni -valmennus ja Marrasvalmennus yrittäjyyteen 

Tuunaa sun kesäduuni -valmennus ja Marrasvalmennus yrittäjyyteen ovat laajempia valmennus kokonaisuuksia, jotka järjestetään yhteistyössä Tampereen nuorisopalveluiden kanssa. Yksityiskohdat löydät täältä.

Voit ilmoittautua 4H-yritysvalmennukseen täyttämällä tämän lomakkeen tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen niina.perkio@4h.fi

HUOM! muista mainita mihin valmennusryhmään osallistut.

Valmennukseen osallistuminen on maksutonta eikä edellytä 4H-yrityksen perustamista.