Tulevat 4H-yritysvalmennukset 2021

4H-yritysvalmennuksia järjestetään jokaisen Business Labissa mukana olevan 4H-yhdistyksen alueella ja niihin voivat osallistua kaikki alueen yrittäjyydestä kiinnostuneet 13-28 -vuotiaat nuoret. Valmennuksien kesto vaihtelee, mutta jokaisesta valmennuksesta saa valmiudet 4H-yrityksen perustamiseen. Moniosaisissa valmennuksista syvennytään tarkemmin nuorten yritysideoihin ja käydään läpi koko prosessi yrityksen perustamiseen asti.

Osallistuminen valmennukseen on maksutonta, eikä se edellytä 4H-yrityksen perustamista.

Valmennuksessa käytetään 4H-yritys nuorentyökirjaa apuna, jonka saat pdf-muodossa sähköpostiisi ennen valmennuksen alkua.

2 tai 3-osainen  4H-yritysvalmennus 

Valmennus järjestetään etänä Teamsin kautta. Osallistuja saa valmiudet 4H-yrityksen perustamiseen. Tässä pika-valmennuksessa käydään läpi 4H-yrittäjyyteen liittyvää teoriaa ja annetaan ohjeet kuinka 4H-yritys perustetaan. Valmennuksen jälkeen nuori on yhteydessä oman kotipaikkansa 4H-yhdistykseen ja käy läpi yritysideaansa ja perustamisen yksityiskohtia oman alueensa toiminnanjohtajan kanssa.

Mahdollista on myös sopia henkilökohtainen kolmas valmennuskerta, jossa käydään läpi juuri sinun yritysideaasi.

Valmennus on voi olla suunnattu jollekin alueille, mutta kaikki Business Lab Tampereen seudun alueen nuoret ovat tervetulleita mukaan.


4-osainen 4H-yritysvalmennus 

Valmennus järjestetään etänä Teamsin kautta. 4-osaisesta yritysvalmennuksesta osallistuja saa valmiudet 4H-yrityksen perustamiseen. Tässä valmennuksessa käydään läpi 4H-yrittäjyyteen liittyvää teoriaa ja käydään läpi nuorten yritysideoita. Jokaisen valmennus kerran jälkeen nuori saa aiheeseen liittyviä kotitehtäviä 4H-yrityksen perustamisen tueksi.  Tavoitteena on valmis tai lähes valmis 4H-yritys. 

Valmennus on voi olla suunnattu jollekin alueille, mutta kaikki Business Lab Tampereen seudun alueen nuoret ovat tervetulleita mukaan.


5-osainen Tampereelle suunnattu valmennus on nimeltää 

Marrasvalmennus yrittäjyyteen. 

Tämä valmennus toteutetaan livenä osoitteessa

Nuorten kulttuurikeskus

Monitoimitalo 13,

Pellavatehtaankatu 4.  

Voit ilmoittautua 4H-yritysvalmennukseen täyttämällä tämän lomakkeen tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen niina.perkio@4h.fi

HUOM! muista mainita mihin valmennusryhmään osallistut.

Valmennukseen osallistuminen on maksutonta eikä edellytä 4H-yrityksen perustamista.