4H-Dogsitter

Tarvitsetko hoitajaa koirallesi tai muulle lemmikille?

4H-dogsitter on 4H-yhdistyksen kouluttama koiranhoitaja. Koulutus on kestää pari kuukautta ja se käsittää kaksi eritasoista koulutusjaksoa. Koulutukseen sisältyy myös runsaasti käytännön harjoitustehtäviä ja ryhmätöitä käsiteltävistä aiheista. Koiranhoitajakurssin suorittaneen 4H-dogsitterin alaikäraja on 14 vuotta.

Asiakas voi tilata oman paikkakuntansa 4H-yhdistyksen kautta koiralleen hoitajaksi 4H-dogsitterin. Nuoret toimivat ulkoiluttamisapuna, ilta- ja viikonloppuhoitajina tai loma-aikaisena koiranhoitajana. Osalla 4H-dogsittereitä on mahdollisuus ottaa koira hoitoon omaan kotiinsa. 4H-dogsitteriä voi myös toimia näyttelyapulaisena.

Jokaisesta hoitotehtävästä 4H-dogsitter tekee asiakkaan kanssa kirjallisen hoitosopimuksen. 4H- yhdistys laskuttaa asiakasta jälkikäteen dogsitterin täyttämän ja asiakkaan allekirjoittaman tuntilistan mukaisesti.


Täältä löydät TILAUSLOMAKKEEN. Otathan meihin ajoissa yhteyttä! ( Tilauspyyntö tulee tehdä kaksi viikkoa ennen hoitoajankohtaa.)


Haluatko dogsitteriksi?

4H-dogsitterinä voi toimia 14 vuotta täyttänyt tai samana vuonna täyttävä nuori, joka on suorittanut Tampereen 4H-yhdistyksessä järjestettävän 4H-dogsitterkurssin. Kurssi kestää pari kuukautta ja kurssipäivänä on yksi arki-ilta viikossa. Kurssipaikka on Tampereen keskustan alueella.

Kurssit sisältävät mm.:
- Eri rotuisten ja ikäisten koirien perushoidon hallitseminen
- Koiran käsittely
- Koiran monipuolinen aktivointi
- Koiran ensiapu
- Eri harrastuslajien ja niiden edellytysten tunteminen
- Asiakaspalvelu

Lisätietoja löydät täältä.