Dogsitterit esittäytyvät

Tarkemmat yhteystiedot dogsittereihin saat lähettämällä hoitopyyntölomakkeen täältä.

Nea Parjanen

Moi! Olen rohkea 17-vuotias dogsitteri ja toimin Olkahisen alueella, mutta mahdollisesti myös ympäri tamperetta bussiyhteyksien salliessa. Oma erikoisuuteni lienee siinä, että minulle ei ole ongelma pitää hihnan päässä sitä hiukan villimpää tai kookkaampaa tapausta. Nautin haasteista, jos edes koirien kanssa toimimista voi haasteeksi kutsua. Minulla on myös oivat kotihoitomahdollisuudet vaikka omistankin pienen schipperke-nartun, sillä voimme pitää eläimet erillään talossani. Olen vahvasti avoin kaikille työtarjouksille!

 

Saana Perälä

Olen 26-vuotias työssäkäyvä nuori. Olen toiminut dogsitterinä vuodesta 2009 alkaen. Minulla on kolme kissaa ja kaksi koiraa. Hoidan koirien ja kissojen lisäksi myös pieneläimiä, matelijoita ja akvaarioita. Käytössäni on auto joten pääsen ongelmitta liikkumaan hieman kauemmaksikin. Minun on mahdollista tehdä pidempiäkin hoitojaksoja ja tarvittaessa voin ottaa lemmikkejä hoitoon myös kotiini. Olen eläinrakas, reipas ja tunnollinen petsitteri.

 

Minttu Takko

Hei, Olen 18-vuotias luotettava dogsitter. Asun Nekalan alueella, mutta pystyn liikkumaan ympäri Tamperetta. Minulla on oma rescue-koira ja kokemusta erilaisten koirien ja muidenkin eläinten hoidosta. Olen toiminut dogsitterinä nyt melkein 3 vuotta. Minulla on joustava aikataulu ja pystyn tulemaan lyhyemmälle tai pidemmälle hoitokeikalle. Hoidan lemmikkisi tunnollisesti ja huolellisesti ja olen avoin erilaisille työtehtäville. :)