Dogsitterit esittäytyvät

Tarkemmat yhteystiedot dogsittereihin saat lähettämällä hoitopyyntölomakkeen täältä.

Nea Parjanen

Moi! Olen rohkea 17-vuotias dogsitteri ja toimin Olkahisen alueella, mutta mahdollisesti myös ympäri tamperetta bussiyhteyksien salliessa. Oma erikoisuuteni lienee siinä, että minulle ei ole ongelma pitää hihnan päässä sitä hiukan villimpää tai kookkaampaa tapausta. Nautin haasteista, jos edes koirien kanssa toimimista voi haasteeksi kutsua. Minulla on myös oivat kotihoitomahdollisuudet vaikka omistankin pienen schipperke-nartun, sillä voimme pitää eläimet erillään talossani. Olen vahvasti avoin kaikille työtarjouksille!

 

Saana Perälä

Olen 21-vuotias töissäkäyvä nuori. Olen tehnyt dogsitterin töitä 7 vuotta. Minulla on kaksi omaa kissaa ja kaksi koiraa. Hoidan koirien ja kissojen lisäksi myös pienlemmikeitä, matelijoita ja akvaarioita. Käytössäni on auto ja pääsen liikkumaan hieman kauemmaksikin ongelmitta. Minun on mahdollista tehdä myös pidempiä hoitojaksoja. Olen eläinrakas, reipas ja tunnollinen petsitteri.

 

Pinja Sietiö

Olen 19-vuotias opiskelija, joka valmistui ylioppilaaksi 2017 keväällä. Olen juuri valmistunut myös dogsitteriksi. Luonteeltani olen rauhallinen, reipas, tunnollinen ja sosiaalinen eläinrakas. Minulla on kokemusta erityisesti kissoista ja koirista, ja olen myös valmis hoitamaan pieneläimiä sekä terraarioeläimiäVoin hoitaa lemmikkejä pidempiäkin jaksoja sekä yön yli, mutten voi ottaa lemmikkejä kotiini hoitoon. Minulla ei ole käytössäni autoa, mutta voin siitä huolimatta tehdä keikkoja koko Tampereen alueella. Minuun voi ottaa yhteyttä milloin tahansa, mutta mieluiten puhelimitse.

 

Rosa Puustinen

Moikka! Olen 16-vuotias, lukion ensimmäistä vuotta käyvä valmistunut dogsitter. Olen ollut eläimien kanssa tekemisissä syntymästäni lähtien, on kokemusta kissoista, koirista ja joistakin pieneläimistä kuten esimerkiksi hamstereista ja kaneista. Tällä hetkellä minulla on kissa ja koira (rodultaan saksanpystykorva) . Olen ahkera tekemään töitä ja hoidan eläimiä rakkaudella <3 Olen erittäin eläinrakas ja valitsin tämän työn koska pystyisin tekemään tätä vaikkei tästä maksettaisi, toivottavasti saisin teiltä hoitokeikkoja!! Minuun voi ottaa yhteyttä koska vain ja vastaan yleensä aika nopeasti. Pystyn tekemään hoitokeikkoja kaikkialla mihin bussilla pääsee.

 

Emma Perttula

Hei! Olen 17-vuotias opiskelija ja toiminut dogsitterinä jo jonkun aikaa. Olen ahkera, tunnollinen ja hoidan työni huolella. Minuun voi ottaa yhteyttä milloin vain ja pyrin aina vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Pääsen tekemään hoitokeikkoja koko Tampereen alueelle kunhan paikka on bussiyhteyksien lähellä. Pystyn myös tekemään yökeikkoja ja pidempiä hoitojaksoja. Olen ollut eläimien kanssa tekemisissä melkein koko ikäni ja tällä hetkellä minulla on kaksi kissaa. 

 

Emilia Kivipuro

 Olen 19-vuotias opiskelija. Aloitan syksyllä toisen vuoden yliopistossa. Suoritin dogsitter -kurssin 2013, minkä jälkeen olen hoitanut monenlaisia koiria. Olen luotettava ja tunnollinen dogsitter. Asun Kalevassa, ja lenkityksien lisäksi voin ottaa lemmikkejä hoitoon kotiini.