Tuunaa sun kesäduuni-yritysvalmennus


Kevään 2021 valmennus alkaa huhtikuulla 7.4. klo 17 Tampereella Monitoimitalolla. 

Kevään yritysvalmennus toteutetaan ns hybridimallilla eli osa kerroista livetapaamisia, osa Teamsin kautta toteutettuja. 

Tältä sivulta alempaa löytyvät tarkemmat kokoontumiskerrat ja lisätietoa tästä Tuunaa sun kesäduuni- valmennuksesta.

                        

TUUNAA SUN KESÄDUUNI-VALMENNUS

Mikä? Tuunaa sun Kesäduuni-valmennus on nuorten yritysvalmennus. Valmennuksen aikana nuori perustaa oman yrityksen ja voi näin työllistää itse itsensä. Valmennuksesta puhutaan siksi, että tämä on laajempi kuin järjestön oma 4H-yrityskurssi. Valmennus toteutetaan yhteistyössä Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden kanssa. Yhdistykseltä tulevat materiaalit ja 4H-yrityskurssin sisältö, Tampereen kaupungin nuorisopalveluilta nuorisotyön näkökulmasta nuorten ohjaus. Toki yhdessä suunnittelemme valmennuksen rungon ja kertojen tarkemmat sisällöt ja annamme ohjausta valmennuksen aikana nuorille. Jokaiselle yrittäjälle mietitään yhdessä yritysohjaaja, joka auttaa, tukee ja kannustaa nuorta omassa yritystoiminnassa. Kurssin aikana on nuorten yrittäjien ja yritysohjaajien yhteinen tapaaminen. Lisäksi muutamilla kerroilla on ulkopuolinen vierailija. Kurssin ohjaajina toimivat Tampereen 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja sekä kaksi nuoriso-ohjaajaa Tampereen kaupungin nuorisopalveluilta. Ennen valmennuksen alkua kurssia markkinoidaan kouluille Wilman ja Helmen kautta, jotka ovat viestintävälineitä kodin ja koulun välillä. Helmi on käytössä peruskoulussa ja Wilma toisella asteella. Näiden lisäksi käymme kertomassa kouluissa tästä valmennuksesta ja markkinoimme valmennusta myös eri tapahtumissa ennen sen alkua.

Kenelle? Valmennus on tarkoitettu kaikille 13 - 28 vuotiaille nuorille, joilla on halu kokeilla olisiko yrittäjyys se oma juttu.

Milloin? Valmennus järjestetään keväisin, jotta valmennuksessa mukanaolevat nuoret voivat hyödyntää kesän omassa yritystoiminnassa. Valmennus alkaa huhtikuulla ja kestää toukokuun puolelle. Valmennus järjestetään ns hybridimallilla eli osa kerroista on livenä ja osa valmennuskerroista Teamsin kautta. Livenä järjestettävät valmennuskerrat pidetään Monitoimitalo 13 (Satakunnankatu 13, Tampere)  klo 17-19, ja etäkerrat Teamsillä klo 17-18


Vuoden 2021 valmennuskerrat ovat:

7.4. live, Monitoimitalolla

 13.4. etä, Teamsin kautta

20.4. live, Monitoimitalolla

27.4.   etä, Teamsin kautta

4.5. live, Monitoimitalolla

11.5. etä, Teamsin kautta

18.5. live, Monitoimitalolla

Valmennuksen aikana grafiikka-apua niille, joilla tarvetta sekä hygieniapassi halukkaille!


Tampereen 4H-yhdistys             

Toiminnanjohtaja Hanna Tukiainen 

p. 0408239778 

hanna.tukiainen(at)4h.fi        

                    

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut

Nuoriso-ohjaaja Justiina Lampila

p.0406726742    

justiina.lampila(at)tampere.fi