Muotialan viljelypalsta poistuu kaupunkiviljelykäytöstä

13.3.2017

 

Tampereen kaupunki on ilmoittanut meille, ettei Muotialan viljelypalsta (Vihiojantie 35 ) ole enää kaupunkiviljely käytössä vuonna 2017. Siispä tänä vuonna Muotialan peltoalueelta ei jaeta viljelypalstoja. Tampereen Kaupungilla ei ole myöskään aietta perustaa uutta korvaavaa palsta-aluetta lähialueille

Palstaviljelymahdollisuuksia lähialueilla:

  • Nekalan viljelypalsta ( Nekalantie 64 ).

Nekalan viljelypalsta-alue muuttuu monivuotiseksi itsekäännettäväksi peltoalueeksi keväästä 2017 alkaen. Keväällä 2017 peltoalue muokataan vielä koneellisesti, jonka jälkeen jaamme palsta-alueet ensin vanhoille palstaviljelijöille. Vapaana olevat palstat jaetaan jonottajille kesäkuun alussa ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Mikäli haluat viljelijäksi Nekalaan, lähetä sähköposti, jossa ilmoitat nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen viljelypalstat.tampere@4h.fi ( Lähetämme vielä varmistuksen ja lisätietoja ilmoittautumisestanne jonoon sähköpostitse. )

 

  • Koivistonkylän viljelypalsta ( Hylliniitynkatu 17 ).

Koivistonkylän viljelypalsta on yksivuotinen ja se jaetaan joka vuosi uudelleen. Jakopäivämäärä vuodelle 2017 on vielä määrittämättä, sillä siihen vaikuttaa kevään eteneminen ja koska pääsemme muokkaamaan maata. Pyrimme tiedottamaan jakopäivistä niiden varmistuttua eli mahdollisimman pian internet-sivuillamme, facebook-sivuilla, sekä Tamperelaisessa.

 

  • Järvensivun viljelypalsta ( Kuikankatu 5 ).

Järvensivun viljelypalsta on yksivuotinen ja se jaetaan joka vuosi uudelleen. Jakopäivämäärä vuodelle 2017 on vielä määrittämättä, sillä siihen vaikuttaa kevään eteneminen ja koska pääsemme muokkaamaan maata. Pyrimme tiedottamaan jakopäivistä niiden varmistuttua eli mahdollisimman pian internet-sivuillamme, facebook-sivuilla, sekä Tamperelaisessa.