Ideasta tekoihin -hanke

Logo: Tampereen 4H-yhdistys / Ideasta tekoihin -hanke

Ideasta tekoihin on Nuori sinä olet tähti -hankkeen jatkohanke 15-30-vuotiaille nuorille. Hanke toimii nuorten työllisyyden, ammattitaidon ja työelämätaitojen edistämiseksi. Hanke rahoitetaan Tampereen kaupungin nuorisotakuuavustuksella ja hanke päättyy 2022 jouluna.


Hankkeen tavoitteita ovat:

Ensimmäinen työpaikka nuorelle

Hanke tukee erityisesti niitä nuoria, jotka ovat vailla ensimmäistä työpaikkaa tai minkäänlaista työkokemusta. Pyrimme ohjaamaan nuorta töihin, jotka kiinnostavat juuri häntä itseään, jotta tulevaisuuden työmaailmasta tulisi mahdollisimman miellyttävä kuva.

Omien taitojen vahvistaminen

Mahdollistamme nuorille uuden oppimisen ja nykyisten taitojen vahvistamisen. Tarjoamme erilaisia koulutuksia ja polkuja kohti työelämää, sekä ottamaan haltuun jo olemassa olevia taitoja tai juuri opittuja.

Monipuolisia ja pysyvempiä työpalvelutoimintoja

Nuorelle tarjotaan vapaus valita itselleen sopiva palvelu, joka tukee hänen omaa työnhakukokemusta. 4H:lla pääsee kokeilemaan useampia vaihtoehtoja. Nuorten ääni on meille erityisen tärkeää ja tätäkin hanketta toteutetaan nuorten ehdotusten pohjalta.


Helppi 

Helppi on 4H:n digitaalinen työnvälityssovellus, joka on tullut hankkeen myötä myös Tampereen 4H-yhdistyksessä lisäkokeiluun alkukeväällä. Tutustu työpalveluihimme:
Helppi-työpalvelut | Tampereen 4H-yhdistys

Meille voi hakea Helpperiksi eli työpalvelutyöntekijäksi Töitä tarjolla -sivulta!


Nuorisotakuuavustus

Tampereen kaupungin nuorisotakuuavustus on suunnattu toimintaan, joka edistää koulutuksen tai työvoiman ulkopuolella olevien tamperelaisten nuorten työllisyyttä ja ammattitaitoa sekä vahvistaa osallisuutta ja mahdollisuuksia itsenäiseen elämään. Lue lisää: 
https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/tiedotteet/2021/12/14122021_1.html⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Ole yhteydessä, niin jutellaan hankkeesta lisää ja aloitetaan yhteistyö! ⭐

Yhteystiedot:
hanketyöntekijä
Meri Könönen
meri.kononen@4h.fi
044 4496 463

Somet:
Instagram 4H Tampere
Facebook 4H Tampere
Tiktok 4H Tampere