Avoin hakemus kerhonohjaajaksi

Kiinnostaako sinua lähteä ryhmänohjaajaksi peruskoululaisille ja tukemaan nuorten harrastamista?

Tällä hetkellä tarjolla on noin 2-3 kerhoa johon etsimme ohjaajia. Koulutamme toimimaan ohjaajana eri ikäluokille, mutta kaikki aikaisempi kokemus on eduksi. Tällä hetkellä eniten ohjaajaa kaivataan Pispalan koululle, mutta ohjaajista muihinkin kouluihin ei olisi pahitteeksi. Etsimme myös sijaisohjaajaa useammalle koululle.

Toivomme sinulta huumorintajua ja napakkaa asennetta, sekä avointa mieltä lasten kanssa toimimiseen! (Sekä rikosrekisteriotteen) Avoimissa ryhmissä on tällä hetkellä tarjolla kädentaitojen ryhmiä, joten innostus kädentaitoihin katsotaan eduksi.

Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja kestävät 1h-1,5h. Palkkio yhdestä kerrasta on 20-25€. Toiminta kustantaa tarvikkeet. Ryhmät jäävä joululomalle joulukuun puolessa välissä ja jatkuvat tammikuussa toukokuun puoleen väliin. Tässä on siis oiva tilaisuus päästä tekemään pientä taskurahaa koulun ohessa tai tutustumaan millaista olisi olla ryhmänohjaaja.

Hakijoilta odotetaan 18 vuoden ikää.

meri.kononen@4h.fi vastaa kaikissa mahdollisissa kysymyksissä mitä ohjaajahausta tulee mieleen.

Kerhot toteutetaan Lupa liikkua Lupa harrastaa toiminnan kautta ja kerhoihin ilmoittaudutaan Lyytin kautta, johon pääsee Tampereen kaupunkien sivuilta.

Tämän lomakkeen kautta voit hakea ohjaajaksi kaikkiin Tampereen 4H-yhdistyksen kerhoihin. 

Voit valita kerhon valmiista ryhmistä tai ehdottaa omaa kerhoa. 

Minulla on
Mitkä kerhot sinua kiinnostavat?

Etsitkö infoa kerhoista?

Alta löytyy linkki nykyisistä kerhoista ja mahdollisista tulevista joihin etsitään uusia ohjaajia.