Tuunaa sun kesäduuni-yritysvalmennus

TUUNAA SUN KESÄDUUNI-VALMENNUS

Mikä? Tuunaa sun Kesäduuni-valmennus on nuorten yritysvalmennus. Valmennuksen aikana nuori perustaa oman yrityksen ja voi näin työllistää itse itsensä. Valmennuksesta puhutaan siksi, että tämä on laajempi kuin järjestön oma 4H-yrityskurssi. Valmennus toteutetaan yhteistyössä Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden kanssa. Yhdistykseltä tulevat materiaalit ja 4H-yrityskurssin sisältö, Tampereen kaupungin nuorisopalveluilta nuorisotyön näkökulmasta nuorten ohjaus. Toki yhdessä suunnittelemme valmennuksen rungon ja kertojen tarkemmat sisällöt ja annamme ohjausta valmennuksen aikana nuorille. Jokaiselle yrittäjälle mietitään yhdessä yritysohjaaja, joka auttaa, tukee ja kannustaa nuorta omassa yritystoiminnassa. Kurssin aikana on nuorten yrittäjien ja yritysohjaajien yhteinen tapaaminen. Lisäksi muutamilla kerroilla on ulkopuolinen vierailija. Kurssin ohjaajina toimivat Tampereen 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja sekä kaksi nuoriso-ohjaajaa Tampereen kaupungin nuorisopalveluilta. Ennen valmennuksen alkua kurssia markkinoidaan kouluille Wilman ja Helmen kautta, jotka ovat viestintävälineitä kodin ja koulun välillä. Helmi on käytössä peruskoulussa ja Wilma toisella asteella. Näiden lisäksi käymme kertomassa kouluissa tästä valmennuksesta ja markkinoimme valmennusta myös eri tapahtumissa ennen sen alkua.

Kenelle? Valmennus on tarkoitettu kaikille 13 - 28 vuotiaille nuorille, joilla on halu kokeilla olisiko yrittäjyys se oma juttu.

Milloin? Valmennus järjestetään keväisin, jotta valmennuksessa mukanaolevat nuoret voivat hyödyntää kesän omassa yritystoiminnassa. Valmennus alkaa yleensä maaliskuussa ja kestää toukokuun loppuun. Info ja valmennuskerrat pidetään Monitoimitalo 13 (Satakunnankatu 13, Tampere) tiistaisin klo 17-19.

Vuoden 2019 valmennuskerrat ovat:

12.3. Info

19.3. Yrittäjyys

 2.4. Asiakaspalvelu ja imago

16.4. Markkinointi

17.4. - 3.5.    Yritysklinikka niille, joilla ei vielä liikeidea valmiina

Kelan vierailija kertomassa miten Kelan etuudet ja tuet vaikuttavat tähän 4H-yritystoimintaan (tämä Kelan vierailija niille, joita asia koskee, ei siis kaikille)

Grafiikka-apu niille, joilla tarvetta

Hygieniapassi halukkaille

7.5. Paperityöt

14.5. Yrittäjät ja yritysohjaajat

21.5. Tsekkaus

 

Tampereen 4H-yhdistys                                           Tampereen kaupungin nuorisopalvelut

Toiminnanjohtaja Hanna Tukiainen                           Nuoriso-ohjaaja Laura Saartoala

p. 0408239778                                                         p. 0503850222                                           

hanna.tukiainen(at)4h.fi                                            laura.saartoala(at)tampere.fi