Kerhonohjaaja

Lähde 4H-kerhonohjaaja kurssille ja ryhdy lastenohjaajaksi 4H-kerhoon. Kerhonohjaaja koulutuksen jälkeen voit toimia 4H-kerhonohjajana paikallisessa yhdistyksessä.  Kerhonohjauksesta maksetaan korvausta, mutta suurimmat ilon hetket koetaan kerhoissa, yhdessä oppimalla. Onko kokkaus sinun vahvuutesi? Kiinnostaako lemmikit ja lemmikkien hoito? Kerhonohjaajana voit itse vaikuttaa kerhon sisältöön sekä ajankohtaan.

Innostu mukaan ja Lähde oppimaan yhdessä tekemällä!

Osaava kerhonohjaaja-koulutus valmentaa nuoria toimimaan kerhojen ohjaustehtävissä. Koulutuksesta saa todistuksen. Koulutukseen tulee ilmoittautua etukäteen lomakkeella. Koulutus on maksuton. (Koulutukseen otetaan max. 15 nuorta)


Koulutuksen jälkeen nuori

  • osaa suunnitella ja ohjata kerhoillan,
  • osaa tehdä kerholle toimintasuunnitelman,
  • osaa hyödyntää leikkejä ja erilaisia menetelmiä,
  • osaa tiedottaa ja raportoida kerhon toiminnasta,
  • osaa arvioida kerhon onnistumista sekä
  • tietää, mistä saa tarvittaessa lisätietoa.
  • tuntee oman roolinsa kerhonohjaajana

Kurssit sisältävät myös koti- ja välitehtäviä.

Tapahtumaohjaaja

Kiinnostaako sinua toimia apulaisena 4H-tapahtumissa? 

Työllistämme vuosittain useita nuoria apulaisiksi erilaisiin 4H-tapahtumiin. Tapahtumaohjaajana toimit avustajana esim. lasten ohjaajana kalastuspäivässä, messujen toimintapisteellä tai apuna tapahtuma pisteiden kasauksessa ja purussa. 

Tapahtumaohjaajien koulutuksia / perehdytyksiä järjestämme tarpeen mukaan.Ilmoittaudu mukaan osaavakerhonohjaaja kolutukseen ja / tai tapahtumaohjaaja koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake.

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus toimia kerhonohjaajana tai tapahtumaohjaajana 4H-kerhoissa ja tapahtumissa.

Osallistun