Ajankohtaista

Linkkien takaa löydät erikseen yksivuotisten ja monivuotisten palstojen ajankohtaiset tiedotteet

Tulevat vieraslajitalkoot löydät täältä: vieraslajitalkoot⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vuoden 2023 yksivuotisten jatkokysely lähetetty

Yksivuotisten palstojen jatkokysely on nyt lähetetty kaikille viime vuoden yksivuotisten palstojen viljelijöille. Kyselyyn tulee vastata 15.4. mennessä. Tarkistattehan myös roskapostinne. Kiitos!

Annual plot inquiery has been sent to all last year's annual farmers. The inquiery must be answered by 15th of April. Please also check your spam mail. Thank you!

Palstahintoja korotetaan 2023

Kaikkiin palstahintoihin on tulossa 2 € korotus v. 2023. Kts. uudet hinnat taulukosta.

All plot prices will be increased by 2 € in 2023. See the new prices in the table.

Yksivuotisten palstojen haku 2023

Hakulomakkeen aikataulu 2023: Lomake aukeaa tänne 11.4. klo 12 ja sulkeutuu 26.4. klo 00.00. Lisätietoa täällä.

Annual plot application 2023

Application form schedule 2023: The form opens here on April 11 at 12 and closes on April 26 at midnight. More info here⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.

Aurinkoista kevättä  kaikille! 

Vuoden 2023 palstakausi on alkamassa ja palstaneuvoja on aloittanut työnsä 6.3.2023 . Syksyn ja talven aikana tulleisiin sähköposteihin ja palstajonoilmoittautumisiin vastataan mahdollisimman pian. 

Sunny spring everyone!

The 2023 gardening season is about to begin and the plot advisor has started work on March 6, 2023. Emails received during the fall and winter and applications to the plots will be answered as soon as possible.

Hei palstaviljelijä! 
Oletko kiinnostunut mullan/maanparannusaineiden yhteistilauksista? 

Yhden ison tilauksen hoitaminen kerralla on ympäristöystävällisempää ja edullisempaa kuin jokaisen erikseen hankkimat mullat ja muut maanparannusaineet.

Muutamalla palsta-alueella on jo kokeiltu yhteistilausten tekemistä vapaaehtoisten yhteyshenkilöiden toimesta. 4H-yhdistys on kartoittanut yhteistilaukseen osallistuvat viljelijät ja välittänyt luvan antaneiden yhteystiedot (esim. sähköpostiosoitteet) tilausta hoitaville yhteyshenkilöille. Yhteyshenkilöt ovat keränneet kaikkien halukkaiden tilaukset yhteen ja tehneet tarjouspyynnön + tilauksen valitsemalleen yritykselle. 

Jos olet kiinnostunut yhteistilauksista tai palsta-alueesi yhteyshenkilönä toimimisesta, ota yhteyttä palstaneuvojaan: viljelypalstat.tampere@4h.fi 

Palstaviljelijä, tarvitsetko apua maanmuokkaukseen?

Nyt Kangasalan 4H-yhdistykseltä on mahdollista vuokrata jyrsin. Laite noudetaan ja palautetaan Kangasalan 4H-toimistolle sovitusti. 

TAI

Voit tilata työntekijän ja jyrsimen suoraan palstalle. Tilatessasi työntekijän ja laitteen, sisältää tilaus myös toimituksen.

Laite + työntekijä hinnoitellaan aina erikseen. Jyrsimen hinta + työntekijän veloitus 35€/h sis. alv 24%. Huom! Pienin tuntiveloitus 2 h.

Tiedustelut numerosta 040 510 9959 tai sähköpostitse: kangasala@4h.fi

Täältä löytyvät kaikkien vuokrattavien laitteiden hinnasto ja yhteystiedot:

https://kangasala.4h.fi/vuokrattava-tilat-ja-laitteet/

Kuvat: Eveliina Askeli