Ajankohtaista

Palstahintoja korotetaan 2023

Kaikkiin palstahintoihin on tulossa 2 € korotus v. 2023. Kts. uudet hinnat taulukosta.

All plot prices will be increased by 2 € in 2023. See the new prices in the table.

Aurinkoista kevättä  kaikille! 

Vuoden 2023 palstakausi on alkamassa ja palstaneuvoja on aloittanut työnsä 6.3.2023 . Syksyn ja talven aikana tulleisiin sähköposteihin ja palstajonoilmoittautumisiin vastataan mahdollisimman pian. 

Sunny spring everyone!

The 2023 gardening season is about to begin and the plot advisor has started work on March 6, 2023. Emails received during the fall and winter and applications to the plots will be answered as soon as possible.

Hikivuoren palsta-alue muuttuu osittain monivuotiseksi 

Muutos toteutetaan vuoden 2022 loppuun mennessä. Hikivuoren monivuotisia palstoja voi ilmoittautua jonottamaan keväällä 2023.

Kaivo tulossa Takahuhtiin

Tampereen kaupunki rakentaa Takahuhdin palsta-alueelle porakaivon kasteluvesikäyttöön. Kaivo on valmis viimeistään keväällä 2023

Monivuotisten palstojen jonoon ilmoittautumislomake on jälleen pääosin auki 2.9.2022

Tahmelan jonoon ei tällä hetkellä voi ilmoittautua. Alueen kartoitus on vielä kesken. Tahmelan jonotus avataan lokakuun alussa. Lomake löytyy täältä

Perennial gardening plot queue registering  form is mostly open again September 2, 2022

You can't sign up for Tahmela's queue at the moment. Charting of the area is still in progress. The queue for Tahmela opens at the beginning of October. The form can be found here

Palstaneuvojan kausi 2022

Palstaneuvojan kausi on tänä vuonna vähän tavanomaista pidempi. Palstaneuvojan tavoittaa vielä satunnaisesti puhelimitse ja varmemmin sähköpostitse 31.10.2022 asti. Sen jälkeen palstaneuvoja on tavoitettavissa seuraavan kerran keväällä 2023. 

The plot worker can be reached occasionally by phone and more reliably by e-mail till the end of October 2022. After that the plot worker can be contacted next spring 2023. 

Hei palstaviljelijä! 
Oletko kiinnostunut mullan/maanparannusaineiden yhteistilauksista? 

Yhden ison tilauksen hoitaminen kerralla on ympäristöystävällisempää ja edullisempaa kuin jokaisen erikseen hankkimat mullat ja muut maanparannusaineet.

Muutamalla palsta-alueella on jo kokeiltu yhteistilausten tekemistä vapaaehtoisten yhteyshenkilöiden toimesta. 4H-yhdistys on kartoittanut yhteistilaukseen osallistuvat viljelijät ja välittänyt luvan antaneiden yhteystiedot (esim. sähköpostiosoitteet) tilausta hoitaville yhteyshenkilöille. Yhteyshenkilöt ovat keränneet kaikkien halukkaiden tilaukset yhteen ja tehneet tarjouspyynnön + tilauksen valitsemalleen yritykselle. 

Jos olet kiinnostunut yhteistilauksista tai palsta-alueesi yhteyshenkilönä toimimisesta, ota yhteyttä palstaneuvojaan: viljelypalstat.tampere@4h.fi 

Monivuotisen palstan viljelijä, tarkistathan, että meille ilmoittamanne sähköpostiosoite on edelleen voimassa, kiitos!

Mikäli et ole varma, onko sähköpostiosoitteesi muuttunut viljelyn aloittamisen jälkeen, voit lähettää yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen viljelypalstat.tampere@4h.fi, niin tarkistamme asian.

Palstalaskut lähetään sähköpostitse, mikäli sähköpostiosoite on meidän tiedossamme.

Kuvat: Eveliina Askeli