4H-Yrittäjyys TET

4H yrittäjyys TET on 4H Business Lab Tampereen seudun ja Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä järjestettävä TET-jakso 8 ja 9 luokkalaisille. TET-jakson aikana suoritetaan 4H-yritysvalmennus ja nuori voi halutessaan perustaa oman 4H-yrityksen sekä pyörittää omaa 4H-yritystä TETin aikana. Oman 4H-yrityksen perustaminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista, jonka vuoksi perustamme TETin aikana "harjoitusyritykset" joista voisi halutessaan myös tehdä ihan virallisia 4H-yrityksiä. 

Vuoden 2022 TET-jaksot ovat

VK 40 3.10-7.10

VK 44 31.10-4.11

VK 45 7.11-11.11

TET-jakso toteutetaan pääasiassa Tampereella Monitoimitalo 13`sta osoitteessa Pellavatehtaankatu 4.

TET-jaksoille voi ilmoittautua mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Täytä tiedot huolellisesti ja keskustele asiasta myös huoltajan ja oman opettajasi (opo) kanssa. 

Jokaiselle TET-jaksolle tulee ilmoittautua hyvissä ajoin viimeistään ( 1) viikkoa ennen jakson alkua. Mukaan otetaan max. 15 oppilasta / jakso.

TET-jaksosta saa perinteisen TET-todistuksen sekä 4H-yritys todistuksen.

TET-jaksoille ovat Tervetulleita kaikki 4H Business Lab Tampereen seudun alueiden oppilaat.  Alueeseen kuuluu Tampere, Orivesi, Ylöjärvi, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti ja Nokia.

TET-jakson vastuuohjaajina toimii 4H-yrityskoordinaattori Niina Perkiö niina.perkio@4h.fi  ja nuoriso-ohjaaja Justiina Lampila justiina.lampila@tampere.fi  

TERVETULOA MUKAAN!


TET ilmoittautuminen on päättynyt!

Valitettavasti emme saaneet osallistujia viikon 45 TET-jaksolle, joten jouduimme perumaan sen kokonaan.