4H-Yrittäjyys TET

4H yrittäjyys TET on 4H Business Lab Tampereen seudun ja Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä järjestettävä TET-jakso 8 ja 9 luokkalaisille. TET-jakson aikana suoritetaan 4H-yritysvalmennus ja nuori voi halutessaan perustaa oman 4H-yrityksen sekä pyörittää omaa 4H-yritystä TETin aikana. Oman 4H-yrityksen perustaminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista, jonka vuoksi perustamme TETin aikana "harjoitusyritykset" joista voisi halutessaan myös tehdä ihan virallisia 4H-yrityksiä. 


Vuoden 2023 TET-jaksot ovat

VK 38 18-22.9.2023 (Monitoimitalo 13, Tampere) 

VK 40 2-6.10.2023 (Monitoimitalo 13, Tampere)

VK 44 30.10-3.11.2023 (Oriveden 4H-toimisto)


TET-jakso toteutetaan joko Tampereella Monitoimitalo 13`sta osoitteessa Pellavatehtaankatu 4 tai Oriveden 4H-toimstolla osoitteessa Urheilutie 3.

TET-jaksoille voi ilmoittautua mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Täytä tiedot huolellisesti ja keskustele asiasta myös huoltajan ja oman opettajasi (opo) kanssa. 

Jokaiselle TET-jaksolle tulee ilmoittautua hyvissä ajoin viimeistään ( 1) viikkoa ennen jakson alkua. Mukaan otetaan max. 15 oppilasta / jakso.

TET-jaksosta saa perinteisen TET-todistuksen sekä 4H-yritys todistuksen.

TET-jaksoille ovat Tervetulleita kaikki 4H Business Lab Tampereen seudun alueiden oppilaat.  Alueeseen kuuluu Tampere, Orivesi, Ylöjärvi, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti ja Nokia.

TET-jakson vastuuohjaajina toimii 4H-yrityskoordinaattori Niina Perkiö niina.perkio@4h.fi  ja nuoriso-ohjaaja Justiina Lampila justiina.lampila@tampere.fi  

TET-jaksolla ei tarjota lounasta, mutta tiloissa on jääkaappi ja mikro omia eväitä varten. 

TERVETULOA MUKAAN!


Ilmoittautuminen on päättynyt ja ilmoittautuneille on toimitettu lisäohjeet sähköposteihin. TET PALAUTELOMAKE