Kerhot

4H on täynnä erilaisia kerhoja!

4H-kerho on lasten ja nuorten ohjattua pienryhmätoimintaa. 4H-kerhot on suunnattu yli 6-vuotiaille. Tavoitteena on 4H-järjestön toiminta-ajatuksen mukaisesti tukea lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja kasvamista vastuuseen edistämällä:

  • omatoimisuutta ja arjen taitoja
  • yrittäjyyttä ja työelämävalmiuksia
  • yhteistyötaitoja
  • kansainvälisyyttä ja -luonnon ja ympäristön kunnioitusta

4H-kerhoja on Suomessa yli 3 000 ja niitä ohjaa 2 600 koulutettua vapaaehtoista.

Sivun vasemmasta reunasta löydät Tampereen 4H-yhdistyksen kerhot ja voit ilmoittautua niihin sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Liittymällä Tampereen 4H-yhdistyksen jäseneksi kerholaisella on voimassa vakuutus kerhoissa sekä voit hyödyntää muut jäsenetumme.

 Tarjolla monenlaista mukavaa kerhoa, joissa opitaan itse tekemällä ja kokeilemalla. Kerhot on suunnattu ala-asteikäisille. Kerhoihin voit Ilmoittautua sivun alhaalla olevalla lomakkeella.

 

Voit myös ehdottaa meille minkälaista kerhoa kaipaisit tai toivoisit alueellesi! (palautetta voit laittaa teisko-tampere@4h.fi)

Kerhohinnat

 1.lukukausi2.lukukausiyhteensä koko vuosi
Jäsenille35€ (sis.jäsenmaksun) 35€
Ei jäsenet40€20€60€

 

Jäsenkausi on vuosittain 1.9. - 31.8. Vuoden jäsenmaksu 35 €/hlö ja 70 €/kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat henkilöt. Jäseneksi voitte liittyä täältä löytyvän lomakkeen kautta. Jos valitsette perhejäsenyyden, muistakaa ilmoittaa kaikkien perhejäsenten NIMET ja SYNTYMÄVUODET. Jäsenlaskutuksen hoitaa Suomen 4H-liitto keskitetysti.

Kerhot ovat saaneet avustusta Länsi- ja Sisä-Suomen AVI:lta.

Kerhoihin voi käydä tutustumassa kerran ilmaiseksi. Minimi osallistujamäärä 8/kerho.