Kerhot

Koronaviruksen takia Tampereen 4H-yhdistyksen kerhotoiminta keskeytyy 12.3.2020 alkaen toistaiseksi.
Tutustu kerhotarjontaamme! Kevään 2020 kerhojen ilmoittautuminen nyt käynnissä. Ilmoittautua voit lomakkeella, joka löytyy tämän sivun alaosasta. Kerhotoimintaa alkaa eri puolilla Tamperetta. Kerhoja tulossa mm. Hervantaan, Lentävänniemeen, Tesomalle, Koivistonkylään, Annalaan, Pispalaan ja Olkahiseen. Lisätietoja kerhoista löytyy näitä sivuilta!

4H on täynnä erilaisia kerhoja!

4H-kerho on lasten ja nuorten ohjattua pienryhmätoimintaa. 4H-kerhot on suunnattu yli 6-vuotiaille. Tavoitteena on 4H-järjestön toiminta-ajatuksen mukaisesti tukea lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja kasvamista vastuuseen edistämällä:

  • omatoimisuutta ja arjen taitoja
  • yrittäjyyttä ja työelämävalmiuksia
  • yhteistyötaitoja
  • kansainvälisyyttä ja -luonnon ja ympäristön kunnioitusta

4H-kerhoja on Suomessa yli 3 000 ja niitä ohjaa 2 600 koulutettua vapaaehtoista.

Sivun vasemmasta reunasta löydät Tampereen 4H-yhdistyksen kerhot ja voit ilmoittautua niihin sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Liittymällä Tampereen 4H-yhdistyksen jäseneksi kerholaisella on voimassa vakuutus kerhoissa sekä voit hyödyntää muut jäsenetumme.

 Tarjolla monenlaista mukavaa kerhoa, joissa opitaan itse tekemällä ja kokeilemalla. Kerhot on suunnattu ala-asteikäisille. Kerhoihin voit Ilmoittautua sivun alhaalla olevalla lomakkeella.

 

Voit myös ehdottaa meille minkälaista kerhoa kaipaisit tai toivoisit alueellesi! (palautetta voit laittaa teisko-tampere@4h.fi)

Kerhohinnat

 1.lukukausi2.lukukausiyhteensä koko vuosi
Jäsenille35€ (sis.jäsenmaksun) 35€
Ei jäsenet40€20€60€

 

Jäsenkausi on vuosittain 1.9. - 31.8. Vuoden jäsenmaksu 35 €/hlö ja 70 €/kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat henkilöt. Jäseneksi voitte liittyä täältä löytyvän lomakkeen kautta. Jos valitsette perhejäsenyyden, muistakaa ilmoittaa kaikkien perhejäsenten NIMET ja SYNTYMÄVUODET. Jäsenlaskutuksen hoitaa Suomen 4H-liitto keskitetysti.

Kerhot ovat saaneet avustusta Länsi- ja Sisä-Suomen AVI:lta.

Kerhoihin voi käydä tutustumassa kerran ilmaiseksi. Minimi osallistujamäärä 8/kerho.