Sivellin Siili

Yritykseni Sivellinsiili tarjoaa uniikkeja ja käsintehtyjä koruja. Teen koruja erilaisista materiaaleista, joissa koitan parhaani mukaan ottaa huomioon ekologisuuden. Koruja voi ostaa erilaisista tapahtumista, instagramin kautta tai ihan tilaustyönä tehtynä.  

Ideanihan lähti siitä, että innostuin tekemään koruja ja sitten meillä oli koulussa myyjäiset, joten aloin suunnittelemaan jotain nimeä ja logoa, koska halusin toteuttaa sellaisen "leikkibisnes" tyylisen lookin ja sitä yritykseni aluksi oli ja on vieläkin. Sitten kun tapahtumia ja myyntiä tuli useammin niin päätin lähteä mukaan 4H touhuihin kaverin ja koulun kautta. 

Virallisena 4H-yrittäjänä olen toiminut vasta joitakin kuukausia, mutta koruja olen myynyt ja toteuttanut jo päälle vuoden. 

Toimin lähinnä Tampereella, mutta kierrän erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomea sekä tuotteet on mahdollista postittaa. Kohderyhmääni kuuluvat kaikki. Mielestäni koruja voi pitää kuka tahansa. 

Minut tavoittaa parhaiten instagramin kautta @sivellinsiili , mutta minulta löytyy myös facebook ja tiktok samalla nimellä.

Oispa___

Moikka!

Mun nimi on Janika ja mun yritys on nimeltään Oispa ___. 

Nimi on tullut osittain mun oispa tatuoinnista, osittain sattuman kautta. 
Aloitin ensin noin vuosi takaperin tekemällä vain korviksia ja tein silloin insta käyttäjän nimellä oispakoru, mutta idearikkaana ihmisenä en pystynyt pitäytymään pelkästään korvisten teossa vaan aloin laajentamaan tuotevalikoimaa joten lyhensin nimen pelkästään Oispa:an. 
Olen 24-vuotias Tamperelainen, ja kaikki luova ja käsillä tekeminen on ihanaa, mutta villasukkien teon jätän mielelläni jollekin muulle. 

Olen toiminut 4H-yrittäjänä toukokuusta 2022 lähtien ja kesän ajan olenkin kierrellyt eri myyjäisissä ja esimerkiksi Tallipihan kädentaitajien kesäpihalla. Tuotteiden myyntiä teen myös instagramin kautta, ja haluaisin saada lähitulevaisuudessa myös verkkokaupan pystyyn. 

Tällä hetkellä teen korviksia sekä uusista materiaaleista että kierrätysmateriaaleja käyttäen. 
Osa korviksista on uusiokäytettyä canvastaulujen hukkamateriaalia, jotka olen loihtinut värikkäiksi taidekoruiksi. 
Samaa menetelmää olen käyttänyt myös avaimenperiin. Teen myös vesiväri kortteja, mini-tauluja, rannekoruja, 
ja syksyn tullen tuotteeksi on tulossa myös heijastimia ja kangaskasseja heijastin koristeilla. 
Otan vastaan myös tilaustöitä sekä korviksiin, että avaimenperiin, niin että asiakas saa valita haluamansa värit. 
Siihen ohjeistus löytyy myös instagram profiilistani. 
Kaikessa tekemässäni haluan kumminkin yhdistää taidetta ja luovuutta niin paljon kuin mahdollista. 

Toimin Tampereen alueella, mutta postitan suomen joka kolkkaan. 
Kohderyhmä 20-45 vuotiaat naiset. Taiteesta, koruista ja käsitöistä kiinnostuneet. 
Minut tavoittaa instagramin kautta @oispa ___  tai sähköpostilla janika.hoysniemi@gmail.com .  

Kisun Kioski

Kisun Kioski on Maiju Aaltosen perustama 4H-yritys jossa myydään kawaii-tyylisiä asusteita ja koruja, kuten helmikoruja, scrunchieita ja chokereita. Yritys on ollut pystyssä kuukauden.

Kisun Kioskin löydät Instagramista @kisunkioski


Harpago

Harpago on 4H-yritys, joka myy ihastuttavia käsitöitä.  Harpagon valikoimasta löydät virkattuja pehmoleluja, avaimenperiä ja hamahelmistä tehtyjä koruja. 

Tuotteet löydät  instagrammista Harpago__ ja facebookista @harpago

Sähköpostiosoite harpago.crochet@gmail.com


Väisänen

Olen Aaro ja olen toiminut 4h-yrittäjänä syksystä 2021 lähtien. Valmistan erilaisia puukkoja moniin käyttötarkoituksiin kuten retkeilyyn, kalastukseen ja metsästykseen. Puukkoni ovat tyyliltään perinteisiä ja selkeitä. Valmistin puukkoja jo ennen kuin perustin yritykseni ja yritysidea tuli, kun halusin yhdistää harrastukseni yrittämiseen. 

Lisätietoa löydät instagramistani @vaisanenpuukot sekä kotisivuiltani vaisanenpuukot.com.