H.A. Communication

H.A. Communication on minun, eli Henna Alangon viestinnän alan sivutoiminen yritys. Opiskelen viestintää pääaineenani Tampereen yliopistossa ja olen toiminut yrittäjänä nyt reilun vuoden koulun ohessa. Toteutan asiakkailleni monipuolisesti erilaisia tekstejä sekä sisältöjä.

Palveluihini kuuluu: tekstit esimerkiksi verkkosivuille, uutiskirjeet, asiakastarinat, sosiaalinen media, journalismi, markkinointi sekä valokuvaus. Suunnittelen aina asiakkaan kanssa yhdessä kokonaisuuden, jotta se miellyttää ja vastaa haluttuja tarpeita varmasti. Tähän asti olen tehnyt projekteja asiakastarinoiden, kotisivutekstien ja valokuvauksen parissa sekä työskennellyt toimittajana kaupunkilehdessä. 

Minuun saa yhteyden parhaiten sähköpostilla henna.alanko@smedia.fi tai soittamalla 0458609400.

Eemeli Heikkilä 

Visuaalisen viestinnän ja markkinoinnin moniosaaja

Tarjoan yrityksille, yhdistyksille, sekä yksityishenkilöille monipuolisesti visuaalisen viestinnän ja markkinoinnin palveluja. Toteutan tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa yhtenäisen ja aikansa mukaisen brändin, joka taipuu moneen tarpeeseen.

Minulta saatte myös toteutuksen / suunnittelun / konsultoinnin myös moneen muuhun alan projekteihin. Kysy rohkeasti, jos mielessäsi on sosiaalinen media / nettisivut / sisällöntuotanto / valokuvaus / tapahtumat / PR / tai muu!

Ollaan yhteydessä, jos kiinnostuit palveluistani! Kädenjälkeeni pääset tutustumaan nettisivuiltani www.eemeliheikkila.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠