Yritysvalmennus Nokia

HUOM! Koronavirustilanteen takia valmennus tullaan pitämään verkossa.

Nokian nuorten yritysvalmennus järjestetään etäopetuksena! Kaikki nuoret, jotka olette kiinnostuneita kesäyrittäjyydestä ja haluatte perustaa oman yrityksen tulevaa kesää ajatellen, olettehan pikimmiten yhteydessä valmennuksen ohjaajiin ja annatte heille yhteystietonne. Valmennuksen ohjaajat saavat näin tiedon, ketkä ovat halukkaita osallistumaan Teams-valmennukseen.

 

Tampereen 4H-yhdistys                                    Vesilahti-Tottijärven 4H-yhdistys
Toiminnanjohtaja Hanna Tukiainen                  Toiminnanjohtaja Riina Markkola
p. 040 823 9778                                                             p. 050 322 2749
hanna.tukiainen@4h.fi                                                   riina.markkola@4h.fi 

 

 

 

 

 

4H-YRITYSVALMENNUS

Mikä? Valmennuksen aikana nuori perustaa oman yrityksen ja voi näin työllistää itse itsensä. Valmennuksesta puhutaan siksi, että tämä on laajempi kuin järjestön oma 4H-yrityskurssi. Valmennus toteutetaan yhteistyössä Nokian kaupungin sekä Tampereen 4H-yhdistyksen ja Vesilahti-Tottijärven 4H-yhdistyksen kanssa. 4H:lta tulevat materiaalit ja 4H-yrityskurssin sisältö ja itse valmennus, Nokian kaupunki tarjoaa tilat valmennukselle sekä markkinoi valmennusta omien kanavien kautta eri oppilaitoksiin. Jokaiselle yrittäjälle mietitään yhdessä yritysohjaaja, joka auttaa, tukee ja kannustaa nuorta omassa yritystoiminnassa. Kurssin aikana on nuorten yrittäjien ja yritysohjaajien yhteinen tapaaminen. Lisäksi muutamilla kerroilla on ulkopuolinen vierailija. Kurssin ohjaajina toimivat Tampereen 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Hanna Tukiainen sekä Vesilahti-Tottijärven 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Riina Markkola.

Kenelle? Valmennus on tarkoitettu kaikille 13 - 28 vuotiaille nuorille, joilla on halu kokeilla olisiko yrittäjyys se oma juttu.

Milloin? Valmennus järjestetään keväällä 2020, jotta valmennuksessa mukanaolevat nuoret voivat hyödyntää kesän omassa yritystoiminnassa. Valmennus alkaa maaliskuussa ja kestää toukokuun loppupuolelle. Info ja valmennuskerrat pidetään Nokian lukiolla keskiviikkoisin 15.15-17.

Vuoden 2020 valmennuskerrat ovat:

18.3. Info

1.4.

15.4.

29.4.

13.5.

27.5.

Tarvittaessa järjestämme valmennuksen aikana Yritysklinikan niille, joilla ei vielä liikeidea valmiina. Lisäksi mahdollisesti Kelan vierailija kertomassa miten Kelan etuudet ja tuet vaikuttavat tähän 4H-yritystoimintaan (tämä Kelan vierailija niille, joita asia koskee, ei siis kaikille) sekä Hygieniapassi halukkaille. Nämä asiat varmistuvat valmennuksen alettua.

 

LISÄTIETOJA:

Tampereen 4H-yhdistys                                                   Vesilahti-Tottijärven 4H-yhdistys

Toiminnanjohtaja Hanna Tukiainen                                   Toiminnanjohtaja Riina Markkola

p. 040 823 9778                                                               p. 050 322 2749

hanna.tukiainen@4h.fi                                                     riina.markkola@4h.fi                                                                             

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Nokian kaupungin kanssa.