Uusi keskitetty jäsenlaskutus

21.10.2015

Suomen 4H-liitto on siirtynyt syksyllä 2015 valtakunnalliseen jäsenmaksujen laskuttamiseen. Aiemmin 4H-yhdistykset hoitivat jäsenlaskutuksen itse. Uudella järjestelmällä pyritään helpottamaan yhdistysten työmäärää.

Jäsenmaksulaskujen ja jäsenkorttien postitus on alkanut 15.10. Viikon kuluessa siitä jokainen jäsen saa oman kirjeen. Kirje sisältää jäsenmaksulaskun, jäsenkortin ja tietoa jäseneduista. Myös perheenjäsenet saavat oman henkilökohtaisen kirjeen.

Jatkossa 4H-liitto lähettää kerran kuukaudessa kirjeen uusille jäsenille. Kirjeen saavat ne jäsenet, jotka ovat liittyneet edellisen postituksen jälkeen.

Ne jäsenet, jotka eivät maksa jäsenmaksulaskuaan eräpäivään mennessä saavat myöhemmin yhden kohteliaan muistutuslaskun. Mikäli jäsen ei maksa jäsenmaksuaan maksumuistutuksen saatuaan siirtyy asia yhdistyksen hallitukselle. Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen hallitus voi katsoa eronneeksi sellaisen jäsenen, joka jättää jäsenmaksunsa maksamatta. Jäsenlasku ei mene perintätoimistolle.

Jos on kysyttävää laskutuksesta, ota yhteyttä jasenasiat@4h.fi tai Tampereen 4H-yhdistyksen toiminnanohjaajaan Mirja Toropaiseen.

Uusi järjestelmä vaatii muutaman kuukauden totuttelun, pahoittelemme mahdollisia päällekkäisiä laskutuksia!