Helppi-työpalvelut

Tampereen 4H-yhdistys on mukana Helppi-palvelussa!

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä. Tampereella on saatavilla tällä hetkellä pihatyöpalvelua ja lisää erilaisia palveluja on tulossa. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. 

Sovellus on otettu käyttöön tänä vuonna kahdessakymmenessä 4H-yhdistyksessä. Toimintaa laajennetaan asteittain, ja tavoitteena on ottaa palvelu käyttöön valtakunnallisesti, jolloin 4H:n työnvälitys siirtyy lähes kokonaan digitaaliseksi. Kirjautumalla Helppi-palveluun voit katsella, mitä palveluita alueellasi on tarjolla.

Työn hinta (25e/tunti) sisältää: 
- arvonlisäveron
- nuoren työehtosopimuksen mukaisen palkan lomakorvauksineen
- 4H-yhdistyksen järjestämän perehdytyksen työelämätaitoihin ja työtehtävään
- palkan sivukulut (vakuutukset ym.) 
- kirjanpidon ja palkanlaskennan  

Lisätietoja:

Paikallisiin palveluihin liittyvät asiat:

Kaisa Eräpuro (vuoden 2021 loppuun)
hanketyöntekijä, Nuori sinä olet tähti -hanke, Helppiasiat 
kaisa.erapuro@4h.fi
044 449 6463

Hanna Tukiainen
toiminnanjohtaja
hanna.tukiainen@4h.fi
040 823 9778

Helppi-sovellukseen liittyvät asiat:

Anu Parvianen
kehityspäällikkö
anu.parviainen@4h.fi
+358 44 783 0322

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.