Kerhonohjaaja 2022

Hei sinä yli 14-vuotias nuori! Kiinnostaako sinua lasten ohjaaminen ja/tai kerhon ylläpitäminen?

4H järjestää koulutuksen 28.12 klo 9-16. Koulutukseen sisältyy ohjaajan teoriaa, harjoituksia, lounas ja kotiläksyt. Lisäksi koulutukseen kuuluu ennakkotehtävä joka lähetetään paria viikkoa aikaisemmin ennen virallista koulutuspäivää. 

Kysythän lisää osoitteesta meri.kononen@4h.fi

Kerhonohjauksesta maksetaan korvausta, mutta suurimmat ilon hetket koetaan kerhoissa, yhdessä oppimalla. Onko kokkaus sinun vahvuutesi? Kiinnostaako lemmikit ja lemmikkien hoito? Kerhonohjaajana voit itse vaikuttaa kerhon sisältöön sekä ajankohtaan.

Innostu mukaan ja Lähde oppimaan yhdessä tekemällä!

Osaava kerhonohjaaja-koulutus valmentaa nuoria toimimaan kerhojen ohjaustehtävissä. Koulutuksesta saa todistuksen. Koulutukseen tulee ilmoittautua etukäteen lomakkeella. Koulutus on maksuton. (Koulutukseen otetaan max. 15 nuorta)


Koulutuksen jälkeen nuori

  • osaa suunnitella ja ohjata kerhoillan,
  • osaa tehdä kerholle toimintasuunnitelman,
  • osaa hyödyntää leikkejä ja erilaisia menetelmiä,
  • osaa tiedottaa ja raportoida kerhon toiminnasta,
  • osaa arvioida kerhon onnistumista sekä
  • tietää, mistä saa tarvittaessa lisätietoa.
  • tuntee oman roolinsa kerhonohjaajana

Ilmottaudu tällä lomakkeella mukaan. Sähköpostiin tulee ilmoitus, jos koulutus järjestyy. Joskus 4H:n sähköpostit menevät roskapostiin, joten tarkkailethan sitäkin varmuuden vuoksi ja tarkistat, että sähköpostisi on kirjoitettu oikein.

Ilmoittautuminen päättyy 25.12.2022, mutta sen jälkeen voi ottaa minuun suoraa yhteyttä jos haluaa vielä mukaan! meri.kononen@4h.fi

Onko 4h toiminta sinulle ennestää tuttua?

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta, niin laitathan viestiä osoitteeseen meri.kononen@4h.fi tai viestiä esim. whatsappissa +358 44 4496463