Vuoreksen yhtenäiskoulu

Vuoreksen koululla on monipuolisesti tarjolla vaikka ja mitä toimintaa.

 4H-Metsäsalapoliisit - Ryhmässä jossa pääsee tutustumaan luonnon ihmeisiin ja viettämään mukavaa aikaa muiden kanssa luonnossa leikkien.

 4H-Safkasankarit - Ryhmässä opetellaan turvallisesti toimimaan keittiössä ja siinä sivussa luomaan herkullisia, mutta helppoja ruokia ja leivonnaisia!

 4H-Safkasankarit-makumatka Maailmalle - Makumatka maailmalle on Ryhmässä jossa tutustutaan erilaisiin ruokatottumuksiin maailmalta ja tietenkin myös kokeilemaan näitä reseptejä!

4H-Digi - Ryhmä digiosaamiselle ja kokeilulle. Mitä kaikkea verkko meille mahdollistaa? Mitä työvälineitä löytyy omien pelien tekemiseen, mitä on digipelaaminen? Entä roolipelit? Tule tutustumaan ja rakentamaa yhdessä uutta ryhmää!

4H-Askartelu 1 - Askarteluryhmässä pääsee tutustumaan erilaisiin materiaaleihin ja toteuttamaan itseään värikkäiden teosten saattelemana.

4H-Askartelu 2 -  Askarteluryhmässä pääsee tutustumaan erilaisiin materiaaleihin ja toteuttamaan itseään värikkäiden teosten saattelemana.

 4H-Arjen taitoja - Kokkausta, liikuntaa, maalausta, kirjottamista ja soittoa. Mitä kaikkea sitä keksiinkään arkeen ja hyvinvointiin.